СПА хотел Хисар

СПА хотел Хисар има капацитет от 356 места. Град Хисаря е древен и с богата история. Хотелът се намира в един от най-прекрасните и атрактивни паркове на град Хисаря, обграден от термални извори с минерална вода.

СПА комплексът притежава общо 140 стаи и 26 апартамента. Делукс крилото на СПА Хотел „Хисар” ви дава възможност за комфортта на настанените 55 двойни стаи, три апартамента, един вицепрезидентски апартамент, един президенски апартамент.

Всички помещения има баня – с вана или душ-кабина, сешоар, централна климатизация, минибар, LCD телевизор, озвучаване в стаята и банята, както и интернет.

Класическото крило, има 106 модерно обзаведени стаи, от които 21 апартамента, 80 двойни стаи и 3 единични стаи. За комфортта на всички настанени стаите разполагат с бани с вана /без помещенията за инвалиди/, сешоар, климатизация, минибар, телевизор и телефон. Също може да ползвате - паркинг, детски кът, пране, гладене на дрехи и румсървиз

В района на курорта извират 22 извора, които са в малък район, с различни физико-химични показатели и температура, която варира от 41 до 52°С. Всички води са с понижена минерализация, хидрокарбонатно-сулфатно-натриеви, с висока алкална реакция с ниска твърдост, бистри, безцветни и с приятни питейно-вкусови качества.

Модерният  човек е изложен на постоянни и трудни натоварвания следствие на съвременния начин на живот, както и неправилния начин на хренене, стрес, затрупващата ни като лавина информация и др. Тази експлоатация на организма води до отслабване на имунната му защита, а в резултат настъпват различни заболявания, като покачване на телесната маса, лошо състояние на кожата, вътрешните органи, косата, повишена възбудимост и раздразнителност, нарушения на съня и други важни фактори.

Всеизвестно е, че течностите са повече от 50% в човешкия организъм. Именно за това водата е била магнит за хората – като условие за сформиране на населени райони, като възможности за почивка. На близо до водата човек възобновява своите физически и психически сили. Физическите упражнения във водна среда са много добри и не противидействат при хора със снижен мускулен тонус и различни здравословни проблеми, както и на гръбначния стълб.

Системата СПА има за задача да е в грижа за здравето на човека. Тук в СПА-центъра ще откриете комплекс от различни зони, където ще имате възможност да пребоите стреса, да възъбновите жизнените си сили и да покачите своя тонус. Дали ще изберете плуване в нашите басейни с термална вода или ще се потопите в наслада на хидро-масажните приспособления, сауна или перфектен масаж. Ако имате наднорменно тегло ще може да ползвате програмите за понижаване на мастните наслагвания, а може да опитате и редица козметични процедури.

А, в WELLNESS CENTER можете да ползвате римска баня, турска баня с теляк, ледена стая, кнайп пътека, инфрачервена сауна, топъл минерален басейн, отмаряща зона, отопляеми лежанки и шоков душ.

Настанените в СПА Хотел Хисар имат възможността да хапнат в два ресторанта. Ресторант Престиж с 270 места обзаведен със стилен интериор и определено тук ще се чувствате комфортно и удобно. Расторант Панорама притежава 80 места и е на петия етаж. Той притежава невероятна панорамна гледка, която ще ви грабне веднага, още щом прекрачите прага. Хотела питежава лоби бар, нощен клуб, бар Бистро и мокър бар.

Спортни занимания:

• Открит басейн – разположен е в парка на хотела

• Закрит плувен басейн – има шест коридора, където можете да поплувате или да се отпуснете на шезлонгите 

• Боулинг център, който е с шест писти 

• Тенис на корт 

• Билярд 

• Тенис на маса

• Фитнес

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/446_attach_3512_normal.jpg