Хотел Гергана

Хотел Гергана град Хисаря има капацитет от 120 места. Балнеохотел Гергана е изграден в северната част на града, в близост до ж.п гарата и автогарата, на 300 м от извор Момина сълза с природна дървесна флора, морави, ливади,цветни градини и паркинг.

Постройката е масивна четириетажна панелна, с двустранно разположение на стаите – 120 легла в 6 апартамента, 16 единични, 44 двойни стаи и 2 стаи за инвалиди.

Окомплектоването е съобразно с изискванията за две звезди – фоайе с рецепция, място за инвалид и персонални метални сейфове за съхранение на ценности, телефони за вътрешна връзка, междуселищни и международни разговори.

На разположение на настанените има ресторант със 120 места, предлагащ  диетична, вегетарианска, нашенска и интернационална кухня, кафе-бар с открита веранда, конферентен салон до 100 места, оборудван с дисплей, мултимедия и шрайбпроектор,

магазин за сувенири, медицински център с лекарски кабинети, ехографски кабинет, балнеология с тангентор, джакузи, перлени вани, билкови вани и процедурен басейн, физиотерапия, кинезитерапия, луголечение, фитнес, сауна и масажни процедури.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/446_attach_3507_normal.jpg