Хотел Сана Спа

Хотел Сана Спа град Хисаря има капацитет от 126 места. Sana Spa Hotel е стилен целогодишен четиризвезден спа и уелнес хотел, находящ се в китния град Хисаря.

Присъщ за района прекрасен и чудесен климат, красивите паркове, 22-та термални извора и невероятните римски разкопки от времето на император Диоклециан превръщат града в желано място за отмора и лечение на многобройни здравословни проблеми.

Sana Spa Hotel Ви предоставя невероятно решение за справяне с напрегнатото всекидневие. Модерен интериор, чудесно обслужване и кухненски бокс, индивидуален спа и уелнес център на площ от 2000 м2 с персонален термален източник и разнообразни отпускащи и целебни терапии, чудесно озеленена градина. Хотела се намира в близост до римската стена и градския парк, като предоставя възможност за разходка и отмора сред природата. Множеството ползи от термалната вода създават отлични условия за една ползотворна почивка.

Sana Spa Hotel има капацитет от 56 стаи - единични, двойни, студия и апартаменти, обзаведени луксозно и уютно, като предлагат всички нужни удобства, както за отмора, така и за бизнес срещи и семинари. На разположение на настанените в хотела са любезните и дискретни служители.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/446_attach_3506_normal.jpg